CHOCOLADEMASSAGE

EVENTUEEL MET EEN PAKKING UIT TE BREIDEN

De chocolade massage is een heerlijke massage die goed is voor je huid, je spieren en je gemoedstoestand.

 

Je huid wordt door de chocolade gereinigd en wordt heerlijk zacht. Zeker voor mensen met acne is dit een aanrader. Je spieren worden ontspannen door de massage. En de geur van chocolade zorgt ervoor dat je je veel beter gaat voelen. Van chocolade word je namelijk gelukkig.

 

Eerst wordt uw huid gereinigd met een chocolade-scrub om hem klaar te maken voor de massage. Dan volgt de massage met chocoladeolie. Hierbij kunt u kiezen uit een ontspannings- of een losmakende massage. (45 minuten)

 

Deze massage kan uitgebreid worden met een chocolade pakking:

Als uw spieren los zijn, wordt uw huid ingesmeerd met een dikke laag chocolade, dit is een smeuïge pasta van cacaoboter. Deze pakking wordt ingepakt met een laagje folie en blijft zo 15 minuten zitten.

 

Daarna wordt met warme doekjes de chocolade die nog niet in de huid getrokken is afgepoetst. Uw huid is heerlijk zacht en weer helemaal schoon. (75 minuten)

 

Deze massage telt alleen voor de rug. Op afspraak kunt u ook de benen erbij nemen. Dan worden ook eerst de benen gescrubd en gemasseerd. Ook hier kunt u uiteraard kiezen voor een pakking.

(zonder pakking is het dan 90 minuten, met pakking is het 105 minuten)

 

De massage is een ontspannende massage, maar door de inwerking van de chocolade op de huid is hij ook therapeutisch te gebruiken om puistjes te verminderen.

OPENINGSTIJDEN

CONTACTGEGEVENS

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • LinkedIn App Icon

MAANDAG TOT EN MET WOENSDAG

08.00 - 12.30 14.30 - 18.30

DONDERDAG EN ZATERDAG ALLEEN VOOR SPOED 

 

VRIJDAG EN ZONDAG GESLOTEN

OVERIGE DAGEN OP AFSPRAAK

Aangesloten bij:

Stationsstraat 3

4675CG Sint Philipsland

gorissenwilma@gmail.com

Tel: 0640349543

 

Klachten

Prijslijst

Privacy 

Verklaring