FIBROMASSAGE

Dit is een massage die bedoeld is voor mensen met spierreuma. Deze massage is speciaal ontworpen om fibromyalgie patiënten te helpen hun pijn te verdragen. Vaak gaan ze zich door deze massage beter voelen, waardoor ze meer kunnen gaan bewegen en daardoor ook minder pijn ervaren.

Fibromyalgie patiënten zijn mensen die iedere dag veel pijn hebben. Heel erg moe kunnen zijn en zich onbegrepen voelen.

Aan de buitenkant is niet te zien dat ze ziek zijn, maar ze staan vaak op met pijn en gaan met pijn naar bed. En deze pijn kan iedere dag anders zijn. Soms zit hij in je handen, soms in je rug. De dag erna zit het in je voeten

als je opstaat en voordat de dag voorbij is lig je in bed omdat je overal pijn hebt. Aan de buitenkant is niets te zien, waardoor een fibromyalgie patiënt soms niet begrepen wordt. Fibromyalgie patiënten ervaren pijn ieder

op een eigen manier. Een lichte pijn kan als een scherpe pijn ervaren worden en een zware pijn (bijvoorbeeld

een breuk) kan zelfs helemaal niet opgemerkt worden. Iedere patiënt is uniek, en moetop zijn of haar aparte manier behandeld worden.

Fibromassage is een massage die ervoor zorgt dat je spieren goed kunnen ontspannen. Door het toepassen van een speciale techniek, worden de spieren eerst geprikkeld en daarna tot ontspanning gebracht. Hierdoor kan de pijn die je ervaart aanzienlijk verminderen. Bij deze massage is mondeling contact heel belangrijk. Iedere patiënt heeft een eigen behandeling nodig, die per keer afgestemd wordt.

 

Fibromassage is een massage vanaf 30 minuten.

In het begin kan je lichaam nog maar weinig aan. Vaak kan er een heftige reactie ontstaan. Daarom wordt per behandeling bekeken hoelang er gemasseerd kan worden.

Aan deze massage kan ook slaapmassage, ontspanningsmassage, hotstone en hoofdpijnmassage gekoppeld worden.

OPENINGSTIJDEN

CONTACTGEGEVENS

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • LinkedIn App Icon

MAANDAG TOT EN MET WOENSDAG

08.00 - 12.30 14.30 - 18.30

DONDERDAG EN ZATERDAG ALLEEN VOOR SPOED 

 

VRIJDAG EN ZONDAG GESLOTEN

OVERIGE DAGEN OP AFSPRAAK

Aangesloten bij:

Stationsstraat 3

4675CG Sint Philipsland

gorissenwilma@gmail.com

Tel: 0640349543

 

Klachten

Prijslijst

Privacy 

Verklaring