ONTSPANNINGSMASSAGE

Ontspanningsmassage is een  45 minuten durende massage, om te ontspannen, zoals het woord al zegt. De massage zorgt ervoor dat uw spieren helemaal kunnen ontspannen. Door een speciale techniek toe te passen en met een heel rustig tempo van masseren ontspannen de spieren en hierdoor ook uw lijf en geest. Zodat u helemaal ontspannen naar huis gaat.

 

Door het jachtige leven dat we leiden, gaan onze spieren vaak verkrampen. Niet iedereen houdt ervan om een zware massage te ondergaan. Maar er zijn ook mensen die door de stress geen zware massage aankunnen. Deze mensen zijn bijzonder gebaat bij deze heerlijke ontspannende massage. Wie lekker in zijn vel zit, zal zich ook veel beter voelen. Deze massage bevat ontspannende in de lengte uitgevoerde strijkingen en diverse rustgevende knedingen van de spieren. Ook zullen er handgrepen worden toegepast op de rug om de conditie van de huid te verbeteren. Overtollige en geblokkeerde energie zal hierdoor verplaatst worden.  Het jachtige gevoel zal plaatsmaken voor rust. Het lichaam komt weer in balans en de stress zal verdwijnen. Het lichaam zal weer ontspannen aanvoelen.

 

Bij deze massage wordt alleen de rug behandeld en een klein beetje de benen. In onderling overleg kan ook de rest van het lichaam mee behandeld worden.

OPENINGSTIJDEN

CONTACTGEGEVENS

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • LinkedIn App Icon

MAANDAG TOT EN MET WOENSDAG

08.00 - 12.30 14.30 - 18.30

DONDERDAG EN ZATERDAG ALLEEN VOOR SPOED 

 

VRIJDAG EN ZONDAG GESLOTEN

OVERIGE DAGEN OP AFSPRAAK

Aangesloten bij:

Stationsstraat 3

4675CG Sint Philipsland

gorissenwilma@gmail.com

Tel: 0640349543

 

Klachten

Prijslijst

Privacy 

Verklaring