SPORTMASSAGE

Sportmassage is een complex van handgrepen dat wordt toegepast om delichamelijke conditie van een persoon te bestendigen, te verbeteren en/of de eventuele nadelige gevolgen van sport weg te nemen of te verzachten. Na de spieren goed warm te maken worden deze zo behandeld dat de doorbloeding beter wordt, hierdoor worden de afvalstoffen beter afgevoerd en komt er meer zuurstof in de spieren, waardoor de spieren beter ontspannen raken. Hierdoor voelen ze beter aan, gaat de spierpijn eruit en kunnen blessures sneller genezen.​

 

Het is zeker niet zo dat sportmassage alleen is voor mensen die actief sporten maar dit is ook een massage voor mensen die vermoeidheidsverschijnselen in hun spieren hebben en dit terug willen  dringen. De afvalstoffen die vermoeidheid, pijn en kramp veroorzaken worden uit despieren gemasseerd. Zware of lusteloze benen gaan weer beter aanvoelen na een sportmassage. Heeft u een stijve nek van achter de computer of achter de boeken? Laat je dan eens lekker los maken met een goede sportmassage en je gaat je stukken beter voelen.  Spieren die goed los zijn voelen beter aan, waardoor je ook beter in je vel gaat zitten en beter en makkelijker gaat bewegen!

 

Vaak kan een sportmassage uitgebreid worden met medical tape. Deze tape brengt net dat beetje extra toe aan je spieren. Zeker na een goede sportmassage kan deze tape zorgen voor nog een paar extra dagen rust in de spieren, of bij een blessure om de pijn te verzachten. Maar ook een correctie van het lichaam is hiermee mogelijk op een (bijna pijnloze) speciale manier. Meer informatie staat elders op deze site.  

 

OPENINGSTIJDEN

CONTACTGEGEVENS

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • LinkedIn App Icon

MAANDAG TOT EN MET WOENSDAG

08.00 - 12.30 14.30 - 18.30

DONDERDAG EN ZATERDAG ALLEEN VOOR SPOED 

 

VRIJDAG EN ZONDAG GESLOTEN

OVERIGE DAGEN OP AFSPRAAK

Aangesloten bij:

Stationsstraat 3

4675CG Sint Philipsland

gorissenwilma@gmail.com

Tel: 0640349543

 

Klachten

Prijslijst

Privacy 

Verklaring