WIE BEN IK

Ik ben Wilma Gorissen. Al heel mijn leven ben ik zeer geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Daarom ben ik gestart met sportmassage. Maar mijn hobby werd al snel mijn passie, en ondertussen heb ik al heel wat opleidingen achter de rug. Nog steeds doe ik ieder jaar verschillende nieuwe technieken leren, en zo ben ik langzaam massage therapeut geworden. Naast mijn dry needling doe ik nu ook oor-acupunctuur toepassen. Alles om mensen van pijnklachten af te kunnen helpen, of in ieder geval te verlichten.

 

Veel mensen zitten met klachten, die in het ziekenhuis niet verklaard kunnen worden, zoals rugpijn, pijn in je voeten, enkels en knieën, hoofdpijn, migraine, hyperventilatie, stress. Vaak komen deze klachten uit je spieren, en kan je dit met een massage verminderen of zelfs helemaal op lossen. Ook de manuele lymfedrainage kan ertoe bijdragen dat mensen met hooikoorts of verkoudheid snel van hun klachten verlost worden, of dat mensen met blessures sneller weer hersteld zijn. Tegenwoordig met de dry needling kan ik nog dieper in de spier komen en problemen oplossen, dit is echt geweldig!

 

Een aantal jaren geleden heb ik aan mijn massage technieken ook de Dorn Methode toegevoegd. Dit heeft mijn inzicht in pijn heel erg veranderd. Met deze methodes, kan ik een mens op een heel subtiele manier recht zetten, zonder pijn, zodat veel klachten voorkomen kunnen worden. Dit kan bij iedereen toegepast worden, ja ook bij kinderen en ouderen. Ik wou dat ik deze methode al veel eerder erbij had geleerd.

 

Waar ik mij ook op richt zijn mensen met hoofdpijn. Er zijn heel veel mensen die met hoofdpijn rondlopen. Zware medicijnen moeten sikken of spuiten om van hun hoofdpijn af te komen. Dagelijks hoofdpijn hebben, waardoor ze hun werk of sport niet kunnen uitvoeren. Deze mensen wil ik graag helpen. Hiervoor heb ik verschillende cursussen gevolgd. Anti hoofdpijn-massage, ontspanning, meridianen. Lymfe-drainage, nek en schoudercorrectie, de cursus voor mensen met een hoge gevoeligheid HSP en nu ook de Indiase hoofdmassage. Ook hiermee kan ik weer iets extra toevoegen.

 

Ik heb een osculatie matras gekocht om mijn cliënten iets extra’s te bieden. Deze matras biedt zo veel meer en voegt zoveel toe aan mijn massages. Ik heb mezelf als doel gesteld om voor iedereen een oplossing te vinden. Ik doe dan ook mijn best om steeds weer iets bij te leren, zodat ik mensen verschillende alternatieven kan bieden, om zo van hun probleem af te kunnen komen.

Afgelopen jaar heb ik diverse cursussen gevolgd om mensen met reuma te helpen. Ook heb ik me verder verdiept in artrose in knieën, heupen, schouders en armen.

 

Stress doet een heleboel met mensen. Veel problemen in je lijf komen door stress en spanning. Tegenwoordig geef ik ook Mindfulness, leren omgaan met stress en gym met ontspanning.

 

Zit u met een probleem? Bel mij gerust en ik kijk wat ik voor u kan doen!

Ik zeg altijd toveren kan ik niet, maar ik doe mijn uiterste best om u te helpen.

Wij zoeken samen naar de beste oplossing voor U!

OPENINGSTIJDEN

CONTACTGEGEVENS

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • LinkedIn App Icon

MAANDAG TOT EN MET WOENSDAG

08.00 - 12.30 14.30 - 18.30

DONDERDAG EN ZATERDAG ALLEEN VOOR SPOED 

 

VRIJDAG EN ZONDAG GESLOTEN

OVERIGE DAGEN OP AFSPRAAK

Aangesloten bij:

Stationsstraat 3

4675CG Sint Philipsland

gorissenwilma@gmail.com

Tel: 0640349543

 

Klachten

Prijslijst

Privacy 

Verklaring